Според таро  за 19 ноември, днес самоувереността няма да е

...
Според таро  за 19 ноември, днес самоувереността няма да е
Коментари Харесай

Карта Таро за днес, 19 ноември

Според таро  за 19 ноември, през днешния ден самоувереността няма да е коз. Денят ще премине под въздействието на " Рицарят на жезлите " и " Седемте меча ".
Всяка внезапна стъпка през днешния ден ще бъде изпълнена с риск. Разбира се, тези, които не рискуват, няма да поливат успеха си. Но когато залогът е прекомерно висок, тогава вълнението и здравият разсъдък би трябвало ясно да намерят компромис между тях.
 Коя карта Таро дава отговор на зодията ти Коя карта Таро дава отговор на зодията ти
Всяка ръка карти Таро би трябвало да се преглежда като роман в картини, комикс с основни герои. И въпреки множеството от тези карти да изобразява...
" Рицарят на жезлите " символизира " откъсването ", само че когато " Седемте меча " се появят наоколо, това е предизвестие за последствията от несъразмерна интензивност, лакомия и взаимозависимост. Първата асоциация в тази ситуация е с хазартните игри.

Всеки знае с какво е изпълнена алчността или несъразмерното неспокойствие, само че все пак играта продължава, рискът нараства и сладостта от възможна победа е изцяло опияняваща.
Ако приемате живота за хазарт, тогава на този ден ще се уверите, че е вярна поговорката „ в случай че гоните две птици с един камък, няма да хванете нито една “. Невъзможно е, стремейки се към една цел, да се разделите на две или да умножите силата си, без значение от изкушението да получите повече, в сравнение с имате. И това не значи, че не можете да се стремите към повече. Може да го извършите, само че това би трябвало да става последователно, издигайки се по-съзнателно и по-високо с всяко решение, малко по малко. Ако съумеете да запазите разсъдъка си и да се сдобиете със силата да контролирате бъдещето си, ще съумеете да се прицелите по-ясно в крайната цел.
 Избери си драгоценен камък и разбери какво те чака Избери си драгоценен камък и разбери какво те чака
Без да се замисляш изключително избери един от скъпоценните камъни, да вземем за пример този който те притегля най-вече или пък този, който ти е обичан...

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР